Manchester United lijkt plannen te hebben om Antony te lozen

Volgens Britse media hebben manager Ten Hag en Sir Rattcliffe een conflict gehad, omdat Sir Rattcliffe Antony uit het team wil laten vertrekken, terwijl Ten Hag hier tegen is.

In de Eredivisie presteerde Antony inderdaad goed, maar sinds hij bij Manchester United is gekomen, is zijn prestatie aanzienlijk gedaald, wat weinig vertrouwen wekt. Alleen manager Ten Hag blijft in hem geloven en geeft hem zelfs kansen om te starten, ondanks zijn teleurstellende prestaties en gebrek aan resultaten. Antony heeft slechts één doelpunt gescoord in 25 wedstrijden, en dat was tegen het zwakkere Newport County in de Premier League, wat zijn kwaliteiten niet echt aantoont. Zijn niveau ligt ver achter op dat van spelers als Hojbjerg en Rashford, en hij zit nu zelfs op de reservebank te wachten om in te vallen. Het tweede deel van het seizoen zal bepalen of Antony zich kan bewijzen. Als hij goed presteert, kan hij misschien bij Manchester United blijven vechten, maar als hij net zo teleurstellend blijft als voorheen, zal Sir Rattcliffe hem weg willen hebben.

Manchester United lijkt plannen te hebben om Anthony te lozen

De hoge transfersom van Antony staat in schril contrast met zijn lage efficiëntie, wat zelfs de fans niet langer kunnen negeren, laat staan het management van Manchester United. Hoe kan Manchester United het zich veroorloven om Antony in het team te houden met een wekelijks salaris van maar liefst 200.000 euro? Het is onduidelijk wat Ten Hag denkt, misschien heeft zijn eerdere ervaring in de Eredivisie met Antony hem beïnvloed.

Deixe um comentário